Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Čvrsti dokazi za ubistvo Ćuruvije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 03. 2014.

Izvor: Alo!

Čvrsti dokazi za ubistvo Ćuruvije

Veran Matić, predsednik komisije za ispitivanje ubistava novinara, rekao je da su se pojavili dokazi koji bi mogli da dovedu do veoma kredibilne optužnice za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

„Sada se pojavilo, posle izuzetno velikog rada komisije i ljudi iz MUP-a i BIA, mnogo dokaza koji bi mogli da dovedu do veoma kredibilne optužnice. Za sada, jedan svedok je odlučio da govori, a mislim da će ih biti još“, rekao je Matić na okruglom stolu Centra za evrointegracije Srbije o slobodi govora i novinarske profesije.

Matić je kazao da je, osim ubistva Dade Vujasinović, Milana Pantića i Slavka Ćuruvije, u Srbiji od 1991. ubijeno još 36 novinara, među kojima je 16 radnika RTS-a koji su stradali u NATO bombradovanju, a ostali su ubijeni tokom rata u Hrvatskoj i BiH.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi