Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nismo “zažutili” B92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 03. 2014.

Autor: A. Jovanović Izvor: Informer

Nismo “zažutili” B92

Zvezda serije „Žene sa Dedinja“ tvrdi da njena emisija ne vređa inteligenciju publike, već nudi odmerenu dozu informative i odlične zabave.

 

Glumica Anđelka Prpić, voditeljka „Bulevara u pet do pet“, kaže da televizija B92 nikog ne pokušava da zaglupi tom emisijom.

Na komentare nekih kolega i dela publike da je nastupila „bulevarizacija“ B92, zvezda serije „Žene sa Dedinja“ objašnjava da ta emisija ne koketira sa „žutilom“ već da, naprotiv, nudi pažljivo odmerenu dozu informativnog sadržaja i zabave.

- Bulevarizacija u tom kontekstu nije moguća, jer ne živimo u Njujorku ni u Parizu, već u Srbiji. Obraćamo se i onima koji nas gledaju van Beograda i trudimo se da ljudima dajemo razlog da nakratko zaborave lažna obećanja, dugove koje imaju i bezizlaz u kom su se našli. Mislim da „bulevarizacijom“ nikog ne zaglupljujemo, a nudimo pravu dozu informativno-zabavnog programa.

Kako ste se snašli u emisiji „Bulevar u pet do pet“?

- Osećam se „snađeno“. Raduje me svakodnevni odlazak na B92, a to mi je važno. Zabavljamo se pripremajući emisiju i nadam se da se ta dobra energija prenosi i na gledaoce.

Čini se da se vi i Miloš Urošević dobro zabavljate u emisiji?

- To je najbitnije i presudno za donošenje odluke pri prihvatanju nekog posla. Miloš i ja smo jedini u timu ispred kamera i neophodno je da budemo uigrani, da se brzo razumemo, dopunjujemo, jedno drugo nasmejemo.

Da li je bolji „Bulevar B92“ ili „Bulevar u 5 do 5“?

- Šta god da je bolje - dobro je, jer mi smo jedna redakcija i svačiji neuspeh bio bi neuspeh svih nas. Tako da je i uspeh zajednička zasluga.

Koji vam je najveći lapsus u emisiji dosad?

- Verujem da neko ko redovno prati emisiju ima pozamašan spisak mojih lapsusa. Bitno je da smo greške svesni i da je ne ponavljamo. Nadam se da gledaoci imaju dovoljno razloga da nam neke greške i oproste.

Da li to što vodite „Bulevar“ znači da se više nećete vraćati „Ženama sa Dedinja“?

- „Žene sa Dedinja“ i Čarnu ni za šta na svetu ne bih napustila! Volela bih da se snime i četvrta i peta sezona, jer mi se čini da publika želi da se druži s tim likovima.

„Žene sa Dedinja“ na čekanju

Treća sezona serije „Žene sa Dedinja“ snimljena je prošle godine, ali još nije emitovana.

- Treća sezona bi trebalo da se emituje na Prvoj TV, ali ne znam kada. Postoji scenario i za četvrtu i petu sezonu, ali ne znam da li će biti snimljene - kaže Anđelka.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi