Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tačno je, još nisam kupio Dajrekt mediju!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 01. 2014.

Autor: S. M. Izvor: Kurir

Tačno je, još nisam kupio Dajrekt mediju!

Bugarski biznismen Krasimir Gergov, kojeg je upravo vlasnik „Dajrekt medije“ Dragan Đilas označio kao kupca svoje kompanije u pisanom odgovoru Kuriru, potvrdio je da Đilasovu marketinšku agenciju još uvek nije kupio i da ugovor nije potpisan!

 

- Završavamo proces ugovaranja posla. Zasad nam nedostaje samo jedan dokument, a to je potvrda od Antimonopolske komisije Crne Gore. Svi drugi dokumenti su odobreni i sigurno je da ćemo u skorijoj budućnosti imati izjave koje mogu biti od javnog interesa - stoji u odgovoru Gergova.

Proces u toku

Kada smo preko njegove PR službe tražili pojašnjenje zašto im baš nedostaje papir iz Crne Gore i da li to znači da će ceo ugovor tamo biti potpisan, odgovorili su:

- Znate da kompanija „Dajrekt medija“ ima svoje podružnice ne samo u Srbiji već i u nekoliko zemalja regiona. To znači da smo u ostalim zemljama dobili svu neophodnu dokumentaciju kako bi se obavilo preuzimanje kompanije. Ipak, moguću cenu koja bi bila plaćena za „Dajrekt mediju“ ne možemo da otkrijemo jer je to u domenu poslovne tajne. Kada bude došlo vreme, biće objavljeno.

Bez promene vlasnika

Podsetimo, Kurir je objavio da je Đilas, četiri meseca otkako je objavio da je takoreći prodao „Dajrekt mediju“, i dalje upisan kao jedan od vlasnika agencije!

Na sajtu Agencije za privredne registre i dalje su kao vlasnici „Dajrekt medije“ navedeni Jovan Stojanović i Silvana Pandurović sa po jedan odsto vlasništva, Jadranka Drinić sa tri odsto i „Multikom grupa“ sa 95 odsto vlasništva.

Vlasnici „Multikom grupe“ su Dragan Đilas sa 25 odsto, Dragan Ilić sa 42 odsto vlasništva i sama „Multikom grupa“ sa 33 odsto vlasništva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi