Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pomoć medijima i u 2014.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 12. 2013.

Autor: Vesela Laloš Izvor: Danas

Pomoć medijima i u 2014.

Na novogodišnjem prijemu za medije gradonačelnik Subotice Jene Maglai najavio je da će, s obzirom na tešku ekonomsku situaciju u društvu, lokalna samouprava i u narednoj godini obezbediti finansijsku podršku medijima u Subotici.

"Svestan sam toga da danas mnogi mediji ne mogu opstati bez pomoći lokalnem samouprave, i zato se rukovodstvo trudi da pomogne svim medijima u Subotici pod jednakim uslovima, odnosno po ravnopravnim kriterijumima.

Nadam se da će medijsko izveštavanje i dalje biti istinito, korektno, objektivno i pravovremeno, jer je to u interesu celokupne zajednice", rekao je gradonačelnik, obećavši da će njegov kabinet, kao i kabinet predsednika Skupštine biti uvek otvoreni za medije i sve informacije značajne za subotičku javnost uvek dostupne građanima.


Predsednik Skupštine grada Radmilo Todosijević napomenuo je da se od medija očekuje da budu "objektivni kritičari, analitičari i nosioci napretka u oblasti informisanja u nastupajućoj informatičkoj eri".


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi