Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Krunjenje Vučića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 12. 2013.

Autor: Dragan J. Vučićević Izvor: Informer

Krunjenje Vučića

Scenario je kao da ga je pisao Radoš Bajić, i to u ranoj fazi iz vremena „Sekule“... Omiljena Radoševa glumica Olja Bećković taman je, jelte, privela „Utisak nedelje“ kraju, kada se u poslednjoj sekundi probudio glavni urednik „Vremena“ Dragoljub Žarković i na nacionalnoj frekvenciji upitao je l’ tačno ono što je on čuo na nekoj slavi: Da li se to Aleksandar Vučić, sram ga bilo, tajno oženio?!

Prisutni sporedni glumac Đorđe Vukadinović (pažljivo pročitajte tekst na stranama 2-3) s razumevanjem je klimao glavom potvrđujući tezu da Srbija danas nema većeg problema od Vučićevog bračnog statusa. Scenario je dopunjen posle samo 72 sata. Vučić je, čitali ste, optužen je da je zabranio „Mentalno razgibavanje“, navodno zato što su Darko i Marko planirali da se pozabave spornim detaljima iz njegove biografije.

Dakle, baš na dan kada je prepodobni Mišković praćen zaljubljenim pogledima sudije Vučinića u Specijalnom sudu objašnjavao da je porez za njega svetinja (!?!) medijsko podzemlje je Vučića razapelo kao zlog cenzora koji u Srbiji zavodi diktaturu. I nema veze što je naknadno utvrđeno da je PPV od menadžmenta B92 tražio da sporni jutarnji program ne skida sa programske šeme i nema veze što su i sami autori na kraju to priznali, domaći zadatak je morao da se sprovede u delo.

Ovde je, pokušavam da objasnim, na delu scenario „krunjenja Vučića“, zločinački plan koji na kraju treba da dovede do povratka sistema tajkunske partokratije.

Ovde se danas, pod krinkom borbe za slobodu mišljenja, pokušava sprečiti obračun s najvećim lopovima i otkrivanje pune istine o decenijskoj pljački naroda i države. Onaj ko to danas i ovde ne vidi taj je ili mnogo glup ili je debelo plaćen da se pravi glup.

Elem, možda sam ja najgori, možda sam slepo zaljubljen u Vučića, možda ja ne vidim da se u Srbiji, kako tvrde đilasovci, zavodi opasna diktatura. Možda, sve to možda... Ali, pre nego što priznam, probajte vi sami sebe da ubedite da je PPV najveći lopov, kriminalac, cenzor i diktator koga je Srbija videla u poslednjih 20 godina.

Ili, možda još bolje, odgovorite sami sebi na sledeće pitanje - da li je moguć scenario u kom isti onaj Žarković, kod iste one Olje Bećković, u poslednjoj sekundi „Utiska“, uz podražavajuće klimanje Vukadinovićeve glave, upita: Da li je tačno da je Boris Tadić dobio vanbračno dete? To je nemoguće? E, sad se razumemo.

Žare

Da li je moguć scenario u kom Žarković kod Olje Bećković upita da li je tačno da je Boris Tadić dobio vanbračno dete?

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi