Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pobednici konkursa “Drugačiji od drugih”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 11. 2013.

Izvor: Blic

Pobednici konkursa “Drugačiji od drugih”

Osam novinara je juče nagrađeno za najbolje priloge u oblasti lokalne samuprave na konkursu „Drugačiji od drugih“ koji po treći put organizuje Stalna konferencija gradova i opština (SKGO).

Na konkurs je pristiglo 55 priloga, a najbolje je birao žiri predvođen glavnim i odgovornim urednikom lista „Blic“ Veselinom Simonovićem, a koji su činili i urednici i novinari: Zoran Sekulić (Fonet), Ivan Cvejić (Beta), Zoran Panović (Danas), Nada Gogić (RTS), Zoran Baranac (Prva) i Suzana Trninić (TV B92).

Radijski prilog novinarke Radija Novi Sad Irine Samopjanove proglašen je za najbolji u kategoriji Evropske integracije na lokalnom nivou.

Prvo mesto u kategoriji zaštite životne sredine na lokalnom nivou dele tri autora: novinarka Ruža Helić za serijal „Zelena patrola“, novinar Televizije „Prva“ Nemanja Stanković za reportažu o reci Rzav i Vladimir Đoković sa Televizije Pančevo za prilog „Buka usud ili ugrožavanje života“.

U kategoriji rodna ravnopravnost na lokalnom nivou pobedio je tekst novinara lista „Blic“ Momčila Petrovića „Blago Bujanovcu sa Fazilom“ i televizijski prilog „Devojčica kapiten muškog tima“ autora Predraga Stojkovića sa Televizije B92.

Dva su najbolja priloga i u kategoriji unapređivanje poslovnog okruženja na lokalnom nivou, jedan televizijski novinarke Milice Milojević sa TV „Belle Amie“ - „Problemi sa kojima se suočavaju gluvonemi, gluvi i nagluvi“ i radijski autorke Mirjane Damjanović Vučković sa Radija Novi Sad o Kancelariji za brze odgovore u Zrenjaninu.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi