Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Đilas prodao “Dajrekt mediju”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 09. 2013.

Izvor: Dnevnik

Đilas prodao “Dajrekt mediju”

Kompanija “Dajrekt medija”, dosadašnja članica “Multikom grupe” lidera DS-a Dragana Đilasa, postala je deo medijske grupe bugarskog biznismena Krasimira Guergova. Kako je saopštio “Multikom”, novi vlasnik je u medijskom poslu od ranih devedesetih godina prošlog veka i na bugarsko medijsko tržište je doveo najveće strane investitore.

Guergov je dugogodišnji bugarski partner kompanija Central juropijan medija enterprajzis (CME) kao i “Njuz korporejšn”, uglednih medijskih kompanija koje posluju u srednjoj i istočnoj Evropi – Kompanijom “Dajrekt medija” upravljaće jak lokalni tim menadžera, s međunarodnim bordom direktora na čelu, u kojem će ključni članovi biti ugledni profesionalci iz medijskog biznisa, višegodišnji partneri naše globalne mreže – rekao je Guergov, navodeći da ta akvizicija omogućava širenje poslovanja i sticanje nove prednosti u regionu i šire.

Guergov je i akcionar “BTV Medija grupe”, vodeće medijske kuće sa 44 odsto udela na bugarskom tržištu, i predsednik oglašivačke agencije “Kres”.

Vesna Pešić je nedavno u “Utisku nedelje” na B-92 pozvala Dragana Đilasa i Čedomira Jovanovića da “prodaju svoje firme ako hoće da budu u politici”, a Đilas je nakon toga rekao da već dugo pokušava da proda svoju firmu “Multikom”, ali da nema kupca.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi