Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Detektor laži
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 09. 2013.

Autor: Dragan J. Vučićević Izvor: Informer

Detektor laži

Stanko Subotić Cane je najbolji lakmus papir na kome se ovih dana nepogrešivo očitavaju raskošna nakaznost srpskih medija i veličanstveno licemerje samozvane političke elite. To što je Subotićeve ozbiljne optužbe na račun Borisa Tadića, Mikija Rakića, Dragana Šutanovca, Ružice Đinđić, Tihomira Trišića i VBA od nacionalnih medija preneo samo Informer valjda jeste konačan i neporeciv dokaz sistemske korupcije.

 

Jer kako drugačije nego skrivenim, prljavim, dakle, robno-novčanim interesima objasniti činjenicu da bezmalo ni za koga u ovoj zemlji nije tema Subotićeva tvrdnja da su ga bivši predsednik i njegovi najbliži saradnici ucenjivali i tražili mu milionski reket? Kako to da su svi ravnodušni pred Canetovom tvrdnjom da ima dokaze (priznanice, jelte) da je Ružici Đinđić, na Tadićev nalog, isplatio 1,1 milion evra u kešu?!

Ej, bre!?! Konačno, kako baš nikome, osim nama, nije palo na pamet da priupita Tadića, Mikija, Šuleta i ostalo društvo zašto ne pristanu na Subotićev predlog i svi zajedno odu na detektor laži? Šta je problem, majčini sinovi? Ako ne lažete, ako niste reketirali, ako niste otimali keš, pa što lepo ne prihvatite izazov? Šta kažete? To je ispod vašeg nivoa? Ahaaa... Pa je l’ vi stvarno mislite da se svi mi kopčamo na leđima?!

Konačno, saopštenje Demokratske stranke u kome su juče žestoko iskritikovani mediji (čitaj: Informer) koji se bave Canetovim svedočenjem i „napadima“ na porodicu pokojnog premijera Đinđića nastavak je sad već decenijske dosističke strategije po kojoj se svi prljavi, lopovski tragovi uvek i iznova zakopavaju u Đinđićev grob. Kad god ne znaju šta će i kud će, kad god ih pritisnu dokazi i svedoci, vaskoliki „žutaći“ zalegnu iza Zoranove humke i spremno zapucaju po  svima onima koji misle drugačije. Đinđićevo ime je, da izvinite, postalo najčešći i najbolji alibi za korumpirane skotove.

Kad do kraja raščlanimo priču, oni hoće da kažu da u Srbiji postoji kasta nedodirljivih, onih kojima je dozvoljeno i oprošteno baš sve. Onih koji, valjda, imaju licencu da nekažnjeno krše zakone. Tako sad pokušavaju da osude nas koji se usuđujemo da pišemo o tome da je Ružica Đinđić uzela 1,1 milion evra u kešu i za to, verovatno, nikada nije platila porez?!

Izvin’te, a što je to zabranjena tema?!

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi