Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Podmetnut požar u redakciji "Slobodne Bosne"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 09. 2013.

Izvor: Tanjug, RTV

Podmetnut požar u redakciji "Slobodne Bosne"

Nepoznati počinioci pokušali su da podmetnu požar u prostorijama u kojima je smešteno uredništvo sarajevskog nedeljnika "Slobodna Bosna", pri čemu je vatra oštetila ulazna vrata.

Na interet stranici nedeljnika, poznatog po kritičkim tekstovima i na čijoj su meti najuticajnije osobe iz javnog i političkog života Bosne i Hercegovine, navedeno je da je požar u večernjim satima aktivirao protivpožarni sistem, nakon čega su reagovali vatrogasci.

U redakciji u to vreme nije bilo zaposlenih, a kada su se neki od njih naknadno pojavili osetili su miris zapaljive tečnosti koja je, najverovatnije, i izazvala plamen, prenosi agencija Hina.

"Očito je reč o nekom upozorenju i zastrašivanju. Pre pet-šest godina opljačkali su nam redakciju, nije odneto ništa materijalno vredno, ali su odneti podaci. Ne znam kako prokomentarisati jedan ovakav napad", izjavio je glavni urednik lista Senad Avdić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi