Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novi kanal Prve- Prva plus
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 09. 2013.

Izvor: 24 sata

Novi kanal Prve- Prva plus

Prva televizija je priredila promociju programske šeme za novu sezonu. Ove jeseni gledaćemo šou "Tvoje lice zvuči poznato", sedarn domaćih serija, ali i nove emisije. Od oktobra počinje sa radom nova kablovska televizija "Prva plus".

Brojni gosti i poznata lica iz Srbije i Crne Gore prisustvovala su promociji u hotelu "Maestral" u Pržnu. Program je otvorila svetska zvezda Tina Tarner, čija je pojava iznenadila sve prisutoe goste.

Direktorka prodaje Prve TV Marija Karan najavila je novitete koji će biti od značaja regionalnom razvoju Prve.

Od oktobra pokrećemo kablovsku Televiziju "Prva plus", koja će gledaocima ponuditi sjajan filmski i serijski program - kazala je Karan.

Na programu Prve naći će se i strane serije koje obaraju sve rekorde gledanosti, kao i raznovrstan filmski program. I ove godine gledaćemo emisiju "Domaćine, oženi se", a "Moja velika svadba" već je uveliko krenula sa emitovanjem. "Žene", "GalOeo", "Ekskluziv", "Eksploziv" i dokumentarni serijal "Dosije" ostam deo programske šeme.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi