Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Petković savetnik za kulturu Vučića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 09. 2013.

Izvor: Tanjug, B92

Petković savetnik za kulturu Vučića

Bivši ministar kulture Bratislav Petković najavio da bi do kraja sedmice trebalo da postane savetnik za kulturu prvog potpredsednika Aleksandra Vučića. "Nisam još zvanično postavljen na mesto savetnika za kulturu Aleksandra Vučića, ali bi te formalnosti trebalo da budu obavljene do kraja sedmice. Poslove koje sam započeo u svojstvu ministra kulture Republike Srbije pokušaću i da završim", rekao je Petković za "Politiku". On je dodao i da će se potruditi da pomogne da se reše nedoumice oko statusa izvesnih ustanova kulture, pre svega Muzeja vazduhoplovstva i Muzeja nauke i tehnike.

 

"Nemam ništa protiv Ivana Tasovca, novog ministra kulture, ali sam se obavezao na to da završim ono što sam započeo. Od one sam vrste ljudi koji ne ostavljaju započete poslove na pola, već se za njihovu realizaciju borim do kraja", kaže Petković.

"Nastojaću da dam svoj doprinos rešavanju problema vezanih za pitanja u domenu kulturne tradicije, a nadam se da ću sa mesta savetnika za kulturu potpredsednika Vučića moći da završim stvari koje sam započeo, da rasvetlim izvesne nedoumice koje to zaslužuju, jer se bojim da neki pojedinci nemaju interesovanje za njih", rekao je Petković.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

20.09.

2013.

Jadranka Nicin [neregistrovani] u 20:45

Da placem ili da se smejem?

Pa ovo covek ne za da li da place ili da se smeje!?

Ministar kulture Petkovic smenjen po proceni glavesina, jer je Ministarstvo lose radilo, a sada ga cenjeni znalac svega, i Neko ko bi da bude iznad premijera Srbije, postavlja za SVOG SAVETNIKA ZA KULTURU !!
Dakle, pomenuti ga postavio za ministra, pa ga potom razalovao da bi ga nakon toga POPEO NA STEPENIK VISE ?!?

Da li neko misli da se ovaj narod zakopcava na ledjima, i da je glup kao tocilo?!
E, tugo moja, KO SVE VODI OVU SRBIJU !




Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi