Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zaposleni na RTV krive rukovodstvo za propast!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 08. 2013.

Autor: Alo! Izvor: N. N. T.

Zaposleni na RTV krive rukovodstvo za propast!

Rukovodstvo Radio-televizije Vojvodine saopštilo je da krajnjim naporima i zalaganjem zaposlenih održava kontinuitet emitovanja programa.

„Pored toga što je RTV u najtežoj finansijskoj situaciji od njenog nastanka, program se emituje po utvrđenim planovima, a slušanost i gledanost i dalje rastu. Imajući u vidu da je priliv prihoda od pretplate tokom avgusta gotovo prekinut, menadžment RTV izražava očekivanje da će Vlada u najkraćem roku obezbediti rešenje kojim će se proizvodnja programa u tom javnom servisu osigurati, pod istim uslovima kao i u RTS-u“, navodi se u saopštenju.

Kako „Alo!“ saznaje zaposleni u javnom servisu u Vojvodini za nastalu situaciju krive rukovodstvo.

„Mnogi politički poslušnici su svoje mesto našli pod suncem naše televizije. Za neke koji su na platnom spisku niko nije ni čuo, a kamoli ih video“, kaže izvor „Alo!“. „Verovali smo u promene, ali su pored viška već zaposlenih radnika dovedeni pojedinci sa drugih televizija koji su sami sebi razrezali plate. Sve je to trajalo dok nismo dovedeni u situaciju da ni za gorivo nemamo, a kamoli za plate“, dodaje naš sagovornik.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi