Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Duša je boli za pola miliona
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 08. 2013.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Duša je boli za pola miliona

Jelena Drakulić, direktorka nemačko-švajcarske kompanije „Ringijer Aksel Špringer“ koja izdaje Blic, podnela je privatnu tužbu protiv Informera kojom traži pola miliona dinara odštete zbog, navodno, pretrpljenih duševnih bolova!

Drakulićeva nedeljama odbija da odgovori na pitanje koliko je njena kompanija od 2000. do 2012. uzela novca iz državnih fondova i budžeta.

Tužba je samo nastavak pritiska na naš list. Kao što smo već pisali, Blic je protiv Informera podneo tužbu zbog „nelojalne konkurencije“ kojom traži čak 12 miliona dinara, a najavili su i još na desetine novih tužbi. Direktorka Drakulić i glavni urednik Blica Veselin Simonović unapred se hvale da će dobiti silne milione na sudu i da će tako ugasiti naš list!?!

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević ponovo je juče upozorio na „opasne namere Blica“:

- Oni panično pokušavaju da spreče saznavanje istine o decenijskoj otimačini državnih miliona. Zato sada neće birati sredstva i bez sumnje će pokušati da zloupotrebe sud da bi se obračunali s nama - kaže Vučićević, uz opasku da nema nimalo razumevanja za „duševne bolove“ direktorke Blica:

- Izvinite, a kako je duša nije bolela kad je uzimala milione od Kliničkog centra Srbije? Ona sad najavljuje da će pare koje nam uzme na sudu dati za lečenje bolesne dece. A što na tu decu nije mislila kada je na foru isisavala novac iz bolnica, EPS, Fonda za životnu sredinu?! - pita naš glavni urednik.

Moj ugao

Nebojša Avlijaš
advokat

Kakav duševni bol ste naneli Drakulićevoj, što ste napisali da je direktorka koja je potpisala neka dokumenta? Blic na ovaj način pokušava da vas uplaši i pojača pritisak na vas.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi