Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RTV ne može da ispunjava ni redovne obaveze
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 07. 2013.

Izvor: ASMEDI

RTV ne može da ispunjava ni redovne obaveze

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor i generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Srđan Mihajlović razgovorali su o problemu finansiranja javnog servisa, i zaključili da se rešenje mora pronaći u što kraćem roku jer je Radio-televizija Vojvodine institucija od izuzetnog značaja za pokrajinu i njene građane.

Oni su se složili u tome da se mora pronaći rešenje trajnog i stabilnog finansiranja RTV-a, te da očekuju jednak tretman republičkog i pokrajinskog javnog servisa, i apelovali na Pokrajinsku i Republičku vladu da otpočnu razgovore da bi se problem finansiranja rešio, kako bi ta institucija mogla da ispunjava dalje obaveze, kako prema zaposlenima, tako i prema komunalnim preduzećima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi