Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Turistička organizacija Srbije organizuje dolazak novinara „National Geographic Traveler“-a iz Holandije u Srbiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 06. 2013.

Izvor: TOS

Turistička organizacija Srbije organizuje dolazak novinara „National Geographic Traveler“-a iz Holandije u Srbiju

U okviru svojih aktivnosti na promociji turizma Srbije na inostranim tržiština, Turistička organizacija Srbije organizuje dolazak novinara i fotografa National Geographic Traveler-a iz Holandije.

Novinar i fotograf holandskog National Geographic Traveler-a posetiće našu zemlju u periodu od 19. do 28. juna, i tokom svog boravka posetiće Novi Sad, nacionalni park Fruška Gora, nacionalni park Tara, region Zapadne Srbije, prirodni rezervat prirode Uvac, Novi Pazar, Ovčarsko-kablarsku klisuru i Beograd.

U 2012. godini, oko 14.000 turista iz Holandije posetilo je Srbiju, što je 8% više u odnosu na 2011. godinu. Broj holandskih turista beleži porast iz godine u godinu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi