Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinari iz regiona posetili Inđiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 05. 2013.

Izvor: SO Inđija

Novinari iz regiona posetili Inđiju

Predsednik opštine Inđija, Petar Filipović, ugostio je danas novinare iz regona i predstavnike NALED-a.

 

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao pokretač projekta sertifikacije opština sa povoljnim poslovnim okruženjem, organizovao je posetu novinara iz regiona  sa ciljem da se upoznaju sa projektom koji se realizuje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji. Tokom svoje posete novinari će obići sve četiri države. 

Predsednik opštine predstavio je gostima opštinu Inđija, reforme koje su do sada sprovedene, investicije koje je opština privukla, način na koji ih je privukla i servise koje je uvodila kako bi poboljšala svoje funkcionisanje i transparentnost, a zatim su novinari imali priliku i da obiđu inđijske industrijske zone.

„Saradnja sa NALED-om nam je izuzetno značajna, pre svega da pošaljemo poruku investitorima da u Inđiji postoji povoljno poslovno okruženje. Sarađujemo od 2010. godine kada smo sertifikovani, ove godine ulazimo u proces resertifikacije što je svakako u našem interesu“ – istakao je Petar Filipović

„Cilj nam je da obiđemo sve zemlje koje učestvuju u ovom projektu, kako bismo istakli važnost sertifikovanja opština i stvaranja standarda u regionu, i zajedničku promociju regiona prema investitorima“ – istakao je Ivan Radak iz NALED-a.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi