Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Njuzmaks Balkans: Okuplja se ekipa sa Peconijevog Hepija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 06. 2024.

Autor: N1 Izvor: N1

Njuzmaks Balkans: Okuplja se ekipa sa Peconijevog Hepija

Godinu dana posle potpisivanja ugovora sa Telekomom Srbija o licenci, počelo je sa okupljanjem ekipe koja će raditi na televiziji Njuzmaks Balkan.

Kako stvari stoje, jezgro će činiti do skoro zaposleni na Hepi televiziji. Pozicija izvršnog direktora poverena je Aleksandri Krstić koja je istu poziciju obavljala godinama na televiziji „Hepi“.

Za mesto glavnog urednika planiran je Milan Zoričić, koji je osim na Hepiju, radio još u Tanjugu, Pravdi, kao i na Trećem kanalu RTS. Kao urednik će raditi i Zoran Trifunović, koji je godinama bio urednik programa vesti na Hepiju.

Nedavno je direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao da će se ova regionalna televizija videti od „Slovenije do Albanije“ i da očekuje početak emitovanja programa do kraja oktobra.

Njuzmaks je američka kompanija koju je osnovao Kristofer Rudi 1998. godine. Opisuju je kao konzervativnu i desničarsku, a ponekad i kao esktremno desnu. Povezuju je sa Republikanskom partijom u SAD i Donaldom Trampom. Direktor Rudi je ranije izjavio za su on i Tramp prijatelji više od 20 godina. 

Komentari (2)

ostavi komentar
pet

14.06.

2024.

Judge Dredd [neregistrovani] u 13:46

Re:

Bozidare, Bozidare, a koja to “liberalna” TV ima nacionalnu frekvenciju? Onako, pitam za druga.

Odgovori
sre

12.06.

2024.

Божидар Анђелковић [neregistrovani] u 22:17

Добродошлица

Поред великог броја телевизија у Србији које имају „либералну" оријентацију, ред је било да се појави бар једна конзервативна, блиска политици Доналда Трампа. С обзиром на расположење српског народа, очекујем да ће Њузмакс Балканс имати далеко већу гледаност од постојећих „прозападних" телевизија.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi