Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nakon 10 godina ukinuta emisija "Buđenje"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 02. 2024.

Izvor: direktno.rs

Nakon 10 godina ukinuta emisija "Buđenje"

Jutarnji radio-program "Buđenje" koji se emitovao na Radiju S2 - sada je ukinut.

Ovu emisiju godinama su zajedno vodili Dragan Ilić i Gorica Nešović, a nakon njene smrti, Draganu se pridružila Dejana Milović Buha.

Njih dvoje sada su objavili zajedničko saopštenje u kom su naveli da je "Buđenje" ukinuto.

- Poštovani slušaoci, nakon 10 godina emitovanja naše emisije na radiju S2, novi vlasnik S MEDIA obavestio nas je o prekidu saradnje. Ova odluka je odmah stupila na snagu, pa se emisija "Buđenje", u produkciji Supermiš D.O.O., više neće emitovati na ovoj frekvenciji - naveli su oni na početku i dodali:

- Očigledno se naš program ne uklapa u viziju novih vlasnika, pa ćemo potražiti novi kanal kojim ćemo vam se obratiti. Želeo bih da naglasim da smo se u realizaciji našeg programa uvek vodili profesionalnim i etičkim standardima. Tako će biti i ubuduće. Hvala vam na poverenju koje nećemo izneveriti. Čujemo se na nekoj novoj frekvenciji. S poštovanjem, Dragan Ilić i Dejana Milović Buha - zaključili su voditelji emisije.

Podsetimo, Radiodifuzno preduzeće Radio S od 12. maja 2023. godine u vlasničkoj strukturi ima dve firme.

Do tog dana jedini vlasnici Radija S bili su Irena Anđelković i Predrag Anđelković preko svoje firme AS Media, koja je u vlasništvu njihovog drugog preduzeća - S Media Team. Od 12. maja Radio S ima još jednog vlasnika - šabačku firmu S Controls. Novi suvlasnik ima udeo od 51 odsto, pokazuju podaci APR.

Vlasnik i direktor firme S Controls, koja je osnovana 23. februara 2023. godine, je Bogdan Todorović iz Šapca. Direktor Radija S je, prema podacima APR i dalje Predrag Anđelković.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi