Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinar oslobođen optužbe za klevetu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 02. 2011.

Izvor: Dnevnik

Novinar oslobođen optužbe za klevetu

Osnovni sud u Sremskoj Mitrovici

Na glavnom ročištu pred Osnovnim sudom u Sremskoj Mitrovici, kojim je predsedavao sudija Darko Balać, juče je oslobođen krivičnog dela klevete novinar iz ovog grada Nikola Nikšić.

Prijavu za pomenuto krivično delo, na osnovu koje je podnetna optužnica, protiv Nikšića je podneo bivši direktor Radio-televizije M Josip Novotni. Prijava je usledila nakon što je Nikšić u našem listu objavio prilog povodom privatizacije Radio-televizije M pod naslovom "Mačka u džaku za 338.000 evra".

Ugovor o privatizaciji te medijske kuće je raskinut, s obzirom na to da kupac nije izmiravao preuzete finansijske obaveze.

U međuvremenu, trideset dvoje zaposlenih u Radio-televiziji M upućeno je na tržište rada, dok je Novotni, po zanimanju nastavnik likovnog, postavljen za direktora ustanove za kulturu "Sirmijumart".

E. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi