Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Napad na Kurir
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 02. 2011.

Izvor: Kurir

Napad na Kurir


Čelnici Kuršumlije Goran Bojović i Zoran Lakić optužili novinare da šire medijski mrak! Naš list jedini imao izveštača u sali opštine

Kuršumlija - Lokalni političari napali Kurir! Nezadovoljni pisanjem našeg lista, predsednik opštine Goran Bojović iz Nove Srbije i njegov zamenik Zoran Lakić proglasiše Kurir režimskim listom koji širi medijski mrak!

- Zbog cenzure štampe odavde ne može da ode ništa što se ne sviđa režimu u Beogradu. Ne možemo da nađemo nijedne novine koje nisu režimske - rekao je Bojović na tamošnjoj televiziji.

Njegov zamenik bio je nezadovoljan time što smo napisali da „rukovodstvo opštine brani fotelje po svaku cenu“.

- Tačno je da mi štrajkom glađu branimo legalnu i legitimnu vlast, a ne fotelje - rekao je Lakić.

U sali SO Kuršumlija juče je održan skup podrške lokalnoj vlasti. Obraćajući se okupljenim građanima, predsednik opštine je rekao da je prezadovoljan odzivom građana.

- Da vas je došlo manje, mi bismo se povukli odmah. Dokle god imamo podršku građana, ne možemo dozvoliti da se na vlast vrate oni koji, imajući podršku Ministarstva za lokalnu samoupravu, žele da zaduže opštinu, a posle odu u Beograd i skuće se u „krugu dvojke“ - rekao je Bojović.

Zamenik predsednika je podvukao da su radili domaćinski.

- Kada smo preuzeli vlast, na računu je bilo 200 dinara i milion evra duga. Mi smo se ponašali domaćinski i sada imamo novca na računu kao nikada pre, ali zbog blokade računa ne možemo da servisiramo budžetske korisnike - rekao je Lakić i dodao da se neće povući.

Antrfile :Činjenice:

Kriza u Kuršumliji traje više od tri meseca.Suprotstavljene su dve koalicije.
Vlast drži DSS, NS, SRS, SNS i GG Pokret za Kuršumliju.Opozicija su DS, G17 plus i SPS.Obe strane tvrde da imaju po dvadeset odbornika.
Skupština ima 37 odbornika.Sram vas bilo.

Ekipa Kurira

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi