Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Manja Grčić novi direktor B92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 02. 2011.

Izvor: Pres

Manja Grčić novi direktor B92


Za predsednika Izvršnog odbora direktora Radiodifuznog preduzeća B92, što je zapravo funkcija direktora, juče je imenovana Manja Grčić, saopštio je predsednik Upravnog odbora B92 Veran Matić.



„Manjino bogato međunarodno i domaće iskustvo u televizijskoj industriji, novinarstvu i menadžmentu sigurno će doprineti realizaciji ambicioznih poslovnih planova i daljem razvoju televizije B92 na medijskom tržištu Srbije“, izjavio je član Upravnog odbora B92, koji je do sada obavljao tu funkciju, Stefanos Papadopulos.

Manja Grčić je rođena 1979, a školovala se u Libiji, Iraku, Zambiji i Šri Lanki. Diplomirala je novinarstvo na fakultetu žurnalistike u Engleskoj. Radila je kao novinar u Bi Bi Si-ju, na TV B92, bila je savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, a na televiziji Pink direktor firme „Medija sistem“. Od 2006. postaje zamenik direktora Foks televizije, a od 2008. je u Sloveniji bila na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenija, koja pripada MTG (Modern Times Group), navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi