Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  MUP: Ispitujemo Mitrovićeve navode
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 01. 2011.

Izvor: B92 onlajn

MUP: Ispitujemo Mitrovićeve navode


Beograd - Inspektori Kriminalističke policije "preduzimaju potrebne operativne radnje" po krivičnoj prijavi vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića o pokušaju njegovog ubistva. Inspektori postupaju na osnovu zahteva tužilaštva radi rasvetljavanja sumnji za pokušaj ubistva od nepoznatog izvršioca navedenih u krivičnoj prijavi.

"U toku je prikupljanje medicinske dokumentacije koja prati njegovo lečenje", saopšteno je danas iz kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Takođe, saopšteno je i da je u toku obavljanje informativnih razgovora sa osobama čiji iskazi treba da omoguće sagledavanje realnih i tačnih činjenica vezanih za navode iz podnete krivične prijave.

Portparolka Pinka Tatjana Vojtehovski rekla je da je Mitrović, zbog sumnje da su pokušali da ga otruju, pre 15 dana podneo krivičnu prijavu "protiv NN lica, ali sa sumnjama i pojašnjenjima".

Tatjana Vojtehovski je potvrdila da trenutno Mitrovićevo "zdravstveno stanje ide nabolje, rezultati su sve bolji i bolji i on se dobro oseća".

"Dobro je što mu organizam jako dobro reaguje na terapiju. Nama je jako važno da je i doktor Milinić potvrdio da kod Željka nije ništa od čaršijskih špekulacija. Nema rak, sidu, hepatitis, nisu u pitanju opijati, apsolutno ništa od toga", rekla je ona.

Pink je saopštio u sredu uveče da su u krvi vlasnika Pink medija grupe Mitrovića nađeni otrovi i ocenio da sada policija i tužilaštvo treba da utvrde ko stoji iza pokušaja trovanja.

Citira se i izjava doktora Nikole Milinića iz KBC Bežanijska kosa, koji je negirao da uzrok aplastične anemije koja je dijagnostifikovana kod Mitrovića može da bude uzimanje opijata, kako se spekulisalo u nekim medijima.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi