Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio Kruševac – 40 godina!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 10. 2010.

Izvor: Pravda

Radio Kruševac – 40 godina!


Kruševac – Svečanom akademijom juče je obeležen jubilej Radio Kruševca, 40 godina postojanja i rada.

Tim povodom predstavljen je razvojni put ove medijske kuće, koja posluje od 2005. u sastavu Regionalne RTV Kruševac. Prvi dani Radio Kruševca sežu u 1947. godinu, kada je sa radom počela Razglasna stanica.

Ipak, pravi počeci Radio Kruševca vezuju se za Momčila Ivanovića, prvog urednika i Božidara Milosavljevića, tadašnjeg direktora NIP „Pobeda“, od koje je sve krenulo. Ljubinka Sapjić-Milojević, urednik Radio Kruševca, kaže da radio sada odoleva ostalim elektronskim medijima i internetu upravo zato što emituje svoj program preko interneta, medija koji je u ekspanziji, baš kao i radio sedamdesetih u ondašnjoj SFRJ.

– Radio je svedok i učesnik svih događanja i korektor svega u društvenom i javnom životu. Želim mu da radi još sto godina – zaključio je mr Desimir Pavlović, predsednik Odbora ѕa obeležavanje jubileja.
N.P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi