Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinarima lista „Alo” zabranjen ulazak na Partizanove mečeve
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 10. 2011.

Izvor: Politika

Novinarima lista „Alo” zabranjen ulazak na Partizanove mečeve

Redakcija dnevnog lista „Alo” saopštila je da je njihovim novinarima i fotoreporterima zabranjen ulazak na utakmice koje organizuje Košarkaški klub Partizan, prenosi Beta.


Kako se navodi, između ostalog, „time je prekršen član 2 Zakona o javnom informisanju Republike Srbije, kojim se reguliše sloboda javnog informisanja”.

– Očigledna je namera KK Partizan da utiče na uređivačku politiku lista „Alo”, sa ciljem da se u našim novinama pojavljuju isključivo informacije i sadržaji koji odgovaraju interesima tog kluba – naglašava redakcija tog lista i zahteva od Partizana da povuče zabranu ili će od nadležnih institucija zatražiti profesionalnu i pravnu zaštitu.

„Sporan” tekst objavljen je 21. oktobra, pod naslovom „I Božić trener”, kada je opisana situacija iz tajm-auta, za vreme meča između Partizana i Anadolu Efesa, kada je umesto trenera Vlade Jovanovića savete igračima davao kapiten Petar Božić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi