Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zapaljen automobil novinara "Aktera”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 10. 2011.

Izvor: Politika

Zapaljen automobil novinara "Aktera”

Automobil Tihomira Trišića, direktora i glavnog i odgovornog urednika nedeljnika „Akter” zapaljen je juče rano ujutru u Novom Sadu, na parkingu ispred zgrade u kojoj je smešten ovaj list.

„Sitroen C-6” je totalno izgoreo, a prema policijskim navodima, poliven je benzinom i zapaljen. Šteta iznosi oko tri miliona dinara. Direktor „Aktera” veruje da su automobil zapalili oni kojima smeta to što nedeljnik objavljuje.

On je rekao da očekuje da će napadači biti pronađeni i procesuirani.

Udruženje novinara Srbije smatra da policija u najkraćem roku treba da saopšti ko su izvršioci tog akta zastrašivanja novinara i medija, a od pravosuđa da kazni i njih i nalogodavce.

Od policije, koja se pojavila tek nekoliko časova pošto su vatrogasci uspeli da ugase požar i spreče širenje vatrene stihije, zatraženo je i da preduzme mere kako bi se osigurala Trišićeva očigledno ugrožena bezbednost.

R. H.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi