Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrade za izveštavanje o evropskim integracijama
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 02. 2011.

Izvor: Politika

Nagrade za izveštavanje o evropskim integracijama

Nagrade za najbolje medijske priloge o procesu evropskih integracija u Srbiji za 2010. godinu dodeljene su juče novinarima, saopšteno je zvaničnom saopštenju Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije .


Priznanje u konkurenciji „najbolji televizijski izveštaj” dobio je Goran Janjićević za prilog o divljim deponijama emitovan na Radio-televiziji Srbije, dok je za najbolji novinski izveštaj proglašen tekst „Srpska pogača posna za Evropu” Koste Rajevića.

Nagradu za najbolji radijski izveštaj dobio je Ivan Jovanović, novinar Radio Beograda, za prilog o eko-inovativnim projektima koji se finansiraju iz fondova Evropske komisije.

Među prilozima u lokalnim medijima pobedu je odneo radio prilog Ane Simonovicove o mogućnosti korišćenja evropskih fondova za mikroregione emitovan u zajedničkoj emisiji radio-stanica Bač, Bački Petrovac, Kisač, Kovačica i Stara Pazova.

Prilog na RTV Novi Pazar „Novopazarski džins uskoro na tržištu EU”, autora Zorana Maksimovića pobedio je među prilozima u oblasti malih i srednjih preduzeća.

Nagradu dodeljuju Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, Delegacija Evropske unije u našoj zemlji i Erste banka.

V. M. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi