Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Za Klintonovu 200 novinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 10. 2010.

Izvor: Pregled

Za Klintonovu 200 novinara

Više od 200 domaćih i stranih novinara akreditovano je za izveštavanje o boravku američke državne sekretarke Hilari Klinton u Beogradu, a sa njom je došlo još petnaestak novinarskih ekipa.



Za dolazak američke državne sekretarke preduzete su maksimalne mere obezbeđenja.Pored Palate Srbija, gde je Hilari Klinton imala seriju sastanaka sa srpskim državnim vrhom, nalazilo se desetak autobusa sa pripadnicima žandarmerije.

Duž Ulice Mihajla Pupina, u razmaku od pedesetak do sto metara bile su postavljene grupice od po pet-šest policajaca. Saobraćaj u gradu se odvijao normalno.

Kako je Tanjugu rečeno u dežurnoj službi gradske saobraćajne policije, postojale su tri trase predviđene za kretanje takozvanog „eskorta“, odnosno vozila pod pratnjom, u kome se Klinton kretala od aerodroma „Nikola Tesla“ do Palate Srbija na Novom Beogradu.Susretu Klintonove sa Tadićem i Cvetkovićem prisustvovao je i potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ministar ekonomije Mlađan Dinkić.

Klitonova se sastala i sa srpskim kolegom Vukom Jeremićem, a kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu odbrane, najavljen je njen razgovor i s ministrom Draganom Šutanovcem. Svi sastanci održani su u Palati Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi