Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kazne za pretnje novinarima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 12. 2009.

Izvor: Kurir

Kazne za pretnje novinarima


Načelnik Gradske uprave Novog Pazara Sulejman Nicević rekao je da će sankcionisati sve zaposlene u lokalnoj samoupravi koji vrše pritisak na medije.

Nicević je na sastanku s predstavnicima novopazarskih medija kazao da će učiniti sve da im se omogući nesmetan rad. Sastanak je održan na inicijativu poverenika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS), a povod je bio nedavni incident u Gradskoj upravi, kad je, čekajući izjavu gradonačelnika Meha Mahmutovića, u hodniku zgrade uprave verbalno napadnut snimatelj TV Jedinstvo.

Njega je vređao portir. Predstavnici medija su na jučerašnjem sastanku kazali da je to samo jedan u nizu verbalnih napada portira na zaposlene u medijima. (

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi