Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Aca Amadeus umalo pregazio novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 02. 2015.

Izvor: Alo

Aca Amadeus umalo pregazio novinare

U stilu pravog kabadahije, Aleksandar Stanimirović, frontmen grupe „Amadeus“, pokušao je svojim vozilom da probije ulazna vrata zgrade „Ringier Axel Springer“ u kojoj su smešteni dnevni listovi „Blic“ i „Alo!“.

 

Ovakvo bahato ponašanje je frontmen grupe „Amadeus“ pokušao da opravda svojim nezadovoljstvom zbog objavljenog teksta na portalu dnevnog lista „Blic“ u kojem se navodi da ga je napustila supruga.

Važno je napomenuti da je portal samo preneo status sa njegovog zvaničnog profila, gde je doslovce napisano: Ja sam govno od čoveka. Izdao sam Snežanu. Lagao sam i znam da se to više neće ponoviti! Povredio sam nekog koga najviše na svetu volim i ko mi je sve, a sve zbog jednog ženskog ološa koji mi nikad u životu nije ama baš ništa značio! A u pm stajalo je doslovce u objavi.

Veći incident sprečilo je obezbeđenje kompanije, koje je zaustavilo Aleksandra u nameri da džipom uđe u kompaniju i pričini veću materijalnu štetu te eventualno povredi nekog od zaposlenih.

Nakon toga, reagovala je i policija, koja je Stanimirovića privela na informativni razgovor.

Zanimljivo je dodati da je obezbeđenje više puta upozorilo Acu da skloni automobil i smiri se pre nego što je pozvalo policiju, ali Stanimirović je bio odlučan u nameri da autom uđe u zgradu ne mareći za konsekvence.

Baš me briga, zovite policiju, ne mrdam odavde urlao je Aleksandar. Gore od ovog bahatog ponašanja je samo činjenica da se Stanimirović nije pokajao niti izvinio ljudima koje je uznemirio na radnom mestu. Kabadahijski, nema šta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi