Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Direktorka Studija B: Skinula sam Sarapu zato što je dolazio u emisiju alkoholisan, Sarapa: Šta je sledeće, da sam narkoman
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 11. 2014.

Izvor: FoNet, Blic

Direktorka Studija B: Skinula sam Sarapu zato što je dolazio u emisiju alkoholisan, Sarapa: Šta je sledeće, da sam narkoman

Direktorka i glavna urednica Studija B Ivana Vučićević izjavila je danas da je sa programa skinula emisiju "Sarapin probem", jer se on u emisiji pojavljivao "u vidno alkoholisanom stanju", posle čega je Sarapa burno reagovao, negirao te tvrdnje i tražio da Odbor Skupštine Srbije za kulturu i informisanje ne raspravlja o njegovoj ličnosti.

 

Vučićević je, pre nego što je predsedavajuća Vesna Marjanović, zbog ove polemike, dala pauzu od pet minuta, istakla da na STB u proteklih šest meseci, od kada je ona na čelu te kuće, nijedna emisija nije cenzurisana.

Prema njenim rečima, Sarapa ima lične probleme i vređao je svoje goste u emisiji, na šta je on na sednici Odbora burnor eagovao sa mesta i tražio da odgovori na te kritike.

Predsedavajuća Marjanović je zatražila od Vučićević da nikoga lično ne vređa, na šta je ona uzvratila da ima pravo da govori i zatražila da ne bude cenzurisana.

- Niste reagovali kada je Zoran Živković nazvao Dragana J. Vučićevića "smradom", rekla je Vučićević - obraćajući se predsedavajućoj Vesni Marjanović, koja je odgovorila da tu uvredu nije čula.

Vučićević je podsetila da je Sarapa i dalje zaposlen na Studiju B, na šta on iz klupe dobacio: "Kakve to veze ima sa mojom emisijom?"

Vučićević je ocenila da cenzure danas u Srbiji nema i da je DS, dok je bila na vlasti u Beogradu, cenzurisala Informativni program STB.

Govoreći pred Odborom u nastavku sednice Sarapa se izvinio se zbog reagovanja. On nije želeo da priča o "svom slučaju" već se osvrnuo na "ozbiljne pretnje i saopštenja koji su čitani s ekrana protv njega".

- Čitano je da imam platu 58.000 dinara i da to plaćaju građani Beograda kao da nešto kradem. Pričalo se da sam u Crnoj Gori gde sam bio na odmoru... - kazao je Sarapa.

Odgovarajući na optužbe da je emisije vodio alkoholisan, on je upitao da li bi to dozvolio Aleksandar Timofejev, bivši urednik Studija B.

- Šta je sledeće ? Da sam narkoman? Šta je sledeće ? Kućna adresa... Pa sve je to poziv na linč - rekao je Sarapa.

 On ja kazao da ne odgovara zato što mu je skinuta emisija ni zbog tumačenja da li je to cenzura ili ne.

- Nisam se rodio s emisijom, pa mogu i umreti bez nje - rekao je Sarapa.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

08.11.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 01:51

cenzura

VD Ivana se hvali da ona od kada je direktor nema cenzure. Pa sasvim razmljivo, razjurila je sve vrsne novinare a oni koji još uvek krpe jadan program u lepom ambijentu čekaju svoj red da budu otpušteni. Sramno !

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi