Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Američki TV kanal AMC od sutra u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 11. 2014.

Izvor: Politika

Američki TV kanal AMC od sutra u Srbiji

Jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala AMC, nakon ogromnog uspeha u Severnoj Americi, u novembru stiže i u Srbiju.

Srpska publika će od sutra moći da uživa u popularnim TV serijama, u smelim, neočekivanim i izazovnim pričama ovog višestruko nagrađivanog TV kanala koji će se naći u ponudi kablovskih operatera (Monitor, PEP-KDC, Telekom Srbija, Kablkom, JM OSKAR, Orion Telekom, Knight Development Support, Kopernikus, Jotel, ZTR Siti Servis, Polaris Media, Radijus Vektor, Udruženje korisnika kablovske televizije Zaječar, Sat-Trakt, Targo Telekom, Exe Net Advertising).

Nažalost pretplatnici najvećeg kablovskog operatera SBB-a neće biti u mogućnosti da prate ovaj izuzetan kanal jer su iz nama nepoznatih razloga nedavno ukinuli MGM. Premijerno, AMC će se u Srbiji predstaviti sa dve nove serije „Bitka za kontrol” („Halt and Catch Fire”) sredom od 22.00 i „Potraga za istinom” („The Divide”) četvrtkom od 22.00.

AMC emituje seriju koja je četiri godine zaredom osvajale „Emi” nagrade za najbolju dramsku seriju - „Ljudi sa Menhetna” („Mad Man”) i šest od poslednjih sedam nagrada za seriju „Čista hemija” („Breaking Bad”). Pored toga, AMC ima najgledanije dramske serije u istoriji kablovske televizije, a serija „Okružen mrtvima” („The Walking Dead”) je u poslednje dve godine serija broj jedan među gledaocima između 18 i 49 godina.

Milionska publika širom sveta već uveliko prati fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa iza kojih stoji AMC. Kanal će moći da prate svi koji su u ponudi imali kanal MGM. Nažalost programsku šemu sa naslovima filmova koje će se emitovati na novom kanalu nismo uspeli da dobijemo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi