Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrada Medijakult novinarki RTV Nadi Zorić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 11. 2014.

Izvor: RTV

Nagrada Medijakult novinarki RTV Nadi Zorić

Nagrada "Medijakult" pripala je Nadi Zorić, novinarki RTV za dokumentarne emisije iz serijala"Plavi krug", odnosno za intervjue sa Davoro Rostuharom i Marijom Vivod. Uz diplomu, autorki pripada i novčana nagrada od 120.000 dinara.

 

Reč je o konkursu u okviru projekta "Medijsko modelovanje kulturnog identiteta Vojvodine", čiji je cilj da afirmiše i podrži kreativno TV stvaralaštvo u oblasti kulture, unapredi saradnju Zavoda s medijskim kućama u Vojvodini i doprinese unapređenju interkulturalne komunikacije u Vojvodini.

Na konkurs je prispelo 19 dokumentarnih televizijskih emisija s temom iz kulture. Stručni žiri je radio u sastavu: predsednik Karolj Viček, i članovi Aleksandra Đurić Bosnić i Dinko Gruhonjić, a konkursom je koordinirala Slobodanka Repić.

Nagrada će biti svečano uručena u četvrtak, 20. novembra 2014. godine, u Zavodu za kulturu Vojvodine, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi