Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ivana i Miloš vode vesti sat vremena
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 11. 2014.

Autor: V. Jokić Izvor: Blic

Ivana i Miloš vode vesti sat vremena

Jedan od imperativa savremenog novinarstva je ići u korak sa vremenom.

 

Ovako Miloš Milovanović objašnjava promene u informativnom programu televizije B92.

Naime, od večeras će se emitovati proširene vesti u 20 sati u trajanju od sat vremena iz novog studija sa modernom scenografijom, sa dužim blokom sportskih informacija.

Gledaoce će pozdraviti voditeljski par Ivana Konstatinović i Miloš Milovanović.

Modernizacija tehnologije, poboljšanje kvaliteta slike i novi studio na nivou najsavremenijih predstavljaju ispunjenje tog imperativa za informativu B92. Ovo poboljšanje omogućiće još profesionalniji rad naših novinara i još veću prepoznatljivost našeg informativnog programa. Sve u interesu i na uživanje gledalaca, kaže Miloš.

Njegova koleginica Ivana se takođe raduje promenama.

Nove prostorije nam daju dodatne uslove da se potvrdimo kao informativna redakcija broj jedan u Srbiji. Studio će biti osveženje i za nas i za gledaoce. Prošli smo dug put od piratskog emitovanja programa, improvizovanih studija i redakcije rasute po celom gradu. Sada kada više ne moramo da bijemo bitku za tehniku i protiv nje, a u nove prostorije ulazimo i sa novom tehnologijom, imamo dodatni entuzijazam da naše vesti budu najkredibilnije. Novi format 16:9 omogućiće nam i da izgledamo mršavije, kroz smeh je rekla Konstatinovićeva.

Osim Ivane i Miloša, voditeljski par vesti čine i Živana Šaponja Ilić i Goran Dimitrijević, dok će prezenterka večernjih vesti biti Maša Mileusnić.

 „Kažiprst“ u vestima

Već sutra vesti u 16 sati biće pojačane “Kažiprstom” i ekskluzivnim intervjuima koje će voditi Suzana Trninić i Tatjana Aleksić. Njih dve će gostima postavljati pitanja koja se često ne mogu čuti u etru. U ponoć B92 će emitovati vesti koje će sumirati minuli dan.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi