Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tim N1 televizije ugostio studente FDU
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 09. 2014.

Izvor: Politika

Tim N1 televizije ugostio studente FDU

U toku završnih priprema za početak rada N1 - prve regionalne dvadesetčetvoročasovne njuz platforme i ekskluzivnog Si-En-En partnera za region, najbolji studenti Fakulteta dramskih umetnosti imali su priliku da posete N1 prostorije u Beogradu, odakle će uskoro početi emitovanje informativnog programa.

Ovom prilikom N1 tim se predstavio budućim profesionalcima iz oblasti televizijske produkcije, a studenti su imali priliku da obiđu studio i upoznaju se sa najsavremenijim tehnološkim mogućnostima kojima televizija raspolaže. Nakon posete studiju, obišli su redakciju gde ih je dočekao Jugoslav Ćosić, direktor programa za Srbiju, od koga su iz prve ruke dobili informaciju kako funkcioniše N1 njuz redakcija.

Goste su dočekali i Maja Žeželj, Minja Miletić i ostali članovi N1 tima. Studenti Fakulteta dramskih umetnosti, na kratko su bili deo moderne produkcije televizije N1 koja će i dalje biti otvorena da budućim kolegama prenese znanje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi