Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Sportisti šalju poruke, ali su makar pristojni!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 08. 2014.

Izvor: Kurir

Sportisti šalju poruke, ali su makar pristojni!

Televizijska novinarka Nina Kolundžija, koja radi na B92, nije imala neprijatne situacije ni nepristojne ponude ove vrste u svojoj karijeri.

Zaista mi se nikad nije desilo ništa slično, niko mi nije slao vulgarne poruke niti sam dobijala takve pozive, niti je toga bilo uživo u razgovoru. Mislim da ne postoji razlika u tome kod stranih sportista ili domaćih. Sarađivala sam i s jednima i s drugima i uvek smo imali korektan odnos.

Moguće da je to stvar pristupa, a možda se nekome jednostavno desi da naleti na nekog takvog rekla je Nina. Novinarka Sportskog žurnala Miroslava Milanović, koja već godinama prati fudbalsku reprezentaciju Srbije, kaže da je takve pojave sasecala u korenu.

Mlađi prednjače

Koliko sam čula, uglavnom mlađi prednjače u tom muvanju i slanju poruka. U takvim situacijama sve može na fin način da se objasni kako bi to uputili na prave   adrese, devojkama koje bi trebalo da muvaju. U reprezentaciji nije bilo takvih slučajeva, tamo su uglavnom svi fini rekla je Mira. Dragana Radošević, novinarka dnevnog lista Informer, rekla je da joj se ništa slično nije desilo tokom dugogodišnje saradnje sa srpskim sportistima.  Dugo sam u sportu i zaista mi se nije desilo ništa slično. Ukoliko je priča belgijske novinarke istinita, onda to svakako osuđujem, a sadržaje poruka koje su joj navodno slali ne bih mogla ni da komentarišem. Naši sportisti i sportski radnici mnogo su finiji i bolji od tih stranaca izjavila je Dragana.

Belgija

Nepristojne ponude

• Neke od najdegutantnijih poruka koje je od fudbalera, trenera i sudija primila belgijska novinarka Hildevan Malderen glase:

,,U utorak ću biti u Zaventemu, na aerodromu, toalet dvojka. Vidimo se ako imaš hrabrosti", napisao je fudbaler Klub Briža. „Znaš li da volim šampanjac, želim da te isprskam njime i poližem ga s tebe", poručio joj je bivši fudbaler. ,,Ne mogu da prestanem da mislim na tebe i stalno masturbiram zamišljajući tvoj lik", napisao je jedan sudija UEFA.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi