Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Sergej Belous u Kijevu?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 08. 2014.

Izvor: Pečat

Sergej Belous u Kijevu?

Sergej Belous, stalni saradnik „Pečata“ koga je u petak 1. avgusta uhapsila Nacionalna garda na jugoistoku Ukrajine, viđen je u Kijevu, posle tri dana bez ikakvih saznanja o njemu i kolegi sa kojim je bio u trenutku hapšenja.

Više nezvaničnih izvora potvrdilo je da je videlo njih dvojicu u glavnom gradu Ukrajine, gde ih je Nacionalna garda, kako se pretpostavlja, dopremila posle hapšenja, i gde ih i dalje drži pod nadzorom. Zvaničnih reakcija na ovu informaciju, kao ni na nestanak Sergeja Belousa i njegovog kolege, još uvek nema.

„Pečat“ se zahvaljuje svima koji su iskazali brigu i želju da pomognu našem saradniku i poziva srpsku i međunarodnu javnost da nastavi sa zahtevima da se Sergej Belous i njegov kolega puste na slobodu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi