Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  #DigItalNight okuplja poznate i uticajne!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 07. 2014.

Izvor: Kurir

#DigItalNight okuplja poznate i uticajne!

Za tačno nedelju dana u klubu „Reset" kod Novog Sada, u okviru #DigitalNighta, magazin Story predstaviće svoj novi veb-sajt.

Nakon više-mesečnog rada vrhunskog tima stručnjaka, Story sajt oduševiće posetioce novim, modernim dizajnom i sadržajnijom ponudom vesti.

U prestižnom klubu „Reset" u Sremskoj Kamenici, na samo nekoliko minuta od Novog Sada, 25. jula događaj #DigitalNight (www.digitalnight.rs) okupiće više od 250 uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojne novinare, glumce, sportiste i VIP ličnosti. Uz različite digitalne aktivacije, kao što je igrica Kinect, koja će se igrati preko cele fasade višespratnice, zabavi će doprineti i nastup Lene Kovačević.

Ovom prilikom magazin Story će predstaviti svoj redizajnirani vebsajt, koji je urađen po ugledu na prestižne svetske sajtove. Vodeća agencija za nastup brendova na društvenim mrežama Homepage (www.home page.rs), klub „Reset" (www. clubreset.org) i agencija „Âŕńkstage event team" partneri su u organizaciji ovog događaja, a magazin Story (www.story.rs) medijski je partner. Prvi #DigitalNight koncipiran je tako da odabrane digitalne kampanje predstave mogućnosti povezivanja onlajn sa oflajn marketinškim aktivnostima na samom događaju.

Interakcija učesnika kroz različite digitalne platforme, kreiraće Word of Mouth promociju predstavljenih digitalnih kampanja, savremenih digitalnih trendova i mogućnosti njihove primene u marketingu, prikazanih na primerima sponzora #DigitalNighta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi