Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novine „24 sata“ proslavile 2.000 broj!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 07. 2014.

Izvor: Alo

Novine „24 sata“ proslavile 2.000 broj!

Najtiražnije besplatne dnevne novine u Srbiji, juče su proslavile 2.000. broj. Sve one koji su 18. septembra 2006. krenuli u školu, na fakultet ili posao čekalo je iznenađenje u narandžastim boksićima na autobuskim stanicama prvi broj, prvih besplatnih dnevnih novina u Beogradu.

U Novi Sad stigle su 26. novembra 2007. godine. Sa potpuno novim pristupom i konceptom, novine „24 sata“ su svojim sadržajem, kratkim i konciznim vestima, zadobile simpatije i poverenje Beograđana i Novosađana. Zato se ove novine trude da svojim čitaocima obezbede ekskluzive u svakom pogledu, kroz vodič i izveštaje sa najatraktivnijih dešavanja. Tako su i za ovu, specijalnu priliku obezbeđeni pokloni za 2.000 broj, 2.000 poklona vernim čitaocima „24 sata“.

Brend „24 sata“, pored štampanog izdanja, obuhvata i sajtove: www.24sata.rs, www. nightlife.24sata.rs, www. fun.24sata.rs, www.flert.24sata. rs, kao i elektronsko izdanje novina, koje svako jutro u inboxu dočeka čitaoce spavalice. Sajtovi prate najzanimljivije vesti iz zemlje i sveta, kroz prepoznatljive kratke i sažete forme, uz aktuelne fotografije i videosnimke. Izveštaji sa noćnih dešavanja i duhoviti sadržaji privlače pažnju posetilaca, čiji se broj neprestano uvećava.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi