Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Stop kampanji protiv premijera
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 06. 2014.

Izvor: Večernje novosti

Stop kampanji protiv premijera

Ministar za rad Aleksandar Vulin zatražio je juče od OEBS, predstavnika velikih sila i strukovnih udruženja da zaustave kampanju protiv, kako je naveo, građanina Aleksandra Vučića i njegove porodice ocenivši da je „u Srbiji najopasnija stvar biti član Vučićeve porodice ili prijatelj“.

Vulin je u pisanoj izjavi ocenio da u Srbiji ima medijske i svake druge slobode za sve osim za Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

- Možete kritikovati predsednika Vlade, predsednika SNS, ministre u Vladi, koalicione partnere, ali prestanite da se bavite porodicom Aleksandra Vučića i da smatrate neoprostivim prekršajem ako bilo gde i bilo kad neko kaže nešto pozitivno o njemu - istakao je Vulin.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi