Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vulin OEBS-u: Zaustavite kampanju protiv građanina Vučića i njegove porodice
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 06. 2014.

Izvor: Blic

Vulin OEBS-u: Zaustavite kampanju protiv građanina Vučića i njegove porodice

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin zatražio je danas od OEBS-a, predstavnika velikih sila i strukovnih udruženja da zaustave kampanju protiv, kako je naveo, građanina Aleksandra Vučića i njegove porodice ocenivši "da je u Srbiji najopasnija stvar biti član Vučićeve porodice ili prijatelj".

 

On je zatražio zaustavljanje kampanje ili da bar, kako kaže, otkriju razloga zbog kojih to čine.

Vulin je u pisanoj izjavi ocenio da u Srbiji ima medijske i svake druge slobode za sve osim za Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

- Možete kritikovati predsednika Vlade, predsednika SNS-a, ministre u vladi, koalicione partnere u Vladi, ali prestanite da se bavite porodicom Aleksandra Vučića i prestanite da smatrate neoprostivim prekršajem ako bilo gde i bilo kad neko kaže nešto pozitivno ili deli stavove Aleksandra Vučića - istakao je ministar koji je i predsednik Pokreta socijalista.

On je ocenio da je "najopasnija stvar" biti član porodice ili prijatelj Aleksandra Vučića "u kojoj OEBS i velike sile i strukovna udruženja, svi kojima je stalo do slobode i prava čoveka moraju da reaguju" i pokažu da to nije Srbija kakvu želimo

- Tražim od OEBS-a, predstavnika velikih sila, strukovnih udruženja da zaustave kampanju protiv gradjanina Aleksandra Vučića i njegove porodice ili nam bar otkriju razloga za njeno vođenje - naveo je Vulin.

Ministar je posebno istakao da sinoćni napad na brata Aleksandra Vučića i, kako je naveo, konstantno predstavljanje Vučića i njegove porodice kao "zla i najvećeg problema u Srbiji" nisu mogući u zemlji u kojoj pravila nisu ista za sve.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi