Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Čović na saslušanju u policiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 06. 2014.

Izvor: Alo!, Blic

Čović na saslušanju u policiji

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, stigao je u beogradsku policijsku stanicu u pratnji advokata i prijatelja. On će po nalogu tužioca, danas biti saslušan zbog sukoba sa sportskim novinarom Dejanom Anđusom.

 

Pored njega, izjavu treba da i Čovićev zet, predsednik upravnog odbora KK Crvena Zvezda Telekom Miloš Ninković, Anđus i novinar Milovan Jovanović, saznaje "Alo!"

Policija je juče dobila video-snimak sa sigurnosnih kamera koje se nalazi na objektu ispred kog se u utorak, u 00.30 časova, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, desio incident između Čovića i Anđusa.

Očekuje se da bi upravo taj snimak mogao da posluži kao krunski dokaz u ovom slučaju, gde Anđus tvrdi da ga je Čović pretukao, dok se predsednik Zvezde za sada izjašnjava samo sa: „Nikad nikog nisam udario prvi“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi