Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Čović danas u policiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 06. 2014.

Autor: S. V. - M. D. - M. R. Izvor: Alo!

Čović danas u policiji

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, po nalogu tužioca, danas bi trebalo da bude saslušan u beogradskoj policiji zbog sukoba sa sportskim novinarom Dejanom Anđusom, saznaje „Alo!“. Pored njega, izjavu treba da i Čovićev zet, fudbaler Miloš Ninković, Anđus i novinar Milovan Jovanović.

 

Policija je juče dobila videosnimak sa sigurnosnih kamera koje se nalazi na objektu ispred kog se u utorak, u 00.30 časova, Bulevaru Arsenija Čarnojevića, desio incident između Čovića i Anđusa.

Očekuje se da bi upravo taj snimak mogao da posluži kao krunski dokaz u ovom slučaju, gde Anđus tvrdi da ga je Čović pretukao, dok se predsednik Zvezde za sada izjašnjava samo sa: „Nikad nikog nisam udario prvi“. Izvor iz policije nam je objasnio kako je video-snimak nešto slabijeg kvaliteta, ali i da na raspolaganju imaju posebne „filtere“ koji mogu da poboljšaju sliku spornog događaja.

Ono što je bez posebnog poboljšanja slike jasno je to da se vidi kako, neposredno pre incidenta, iz džipa izlazi osoba koja jako podseća na Nebojšu Čovića. Sve se desilo nešto iza ponoći, bio je mrak, snimak nije do kraja jasan, ali neke stvari su nedvosmislene.

Verujem da ćemo na kraju imati dovoljno jasnu sliku celog događaja - rekao je za „Alo!“ izvor iz policije koji je imao uvid u video  zapis sigurnosnih kamera

Tržnog centra „Fiteks“, koja se nalazi u Novom Beogradu, nedaleko od Televizije „Kopernikus“.

Radnici obezbeđenja „Fiteksa“, juče su nam potvrdili da je policija preuzela snimak sa kamera, ali i oni kažu da se, zbog nešto slabije rezolucije kamere i nedostatka svetla, ne vidi baš najbolje ko su učesnici incidenta.

Čuli smo za događaj koji se desio ispred Tržnog centra, ali niko od pripadnika obezbeđenja iz naše smene nije bio prisutan - kaže pripadnik obezbeđenja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi