Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Goran Karadžić na čelu RRA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 05. 2014.

Autor: B. C. Izvor: Danas

Goran Karadžić na čelu RRA

Za novog predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) izabran je juče Goran Karadžić, dosadašnji zamenik predsednika, jer je episkop Porfirije (Perić) zbog izbora za mitropolita zagrebačko-ljubljanskog podneo ostavku na čelno mesto ove agencije, rečeno je Danasu u RRA. Kako dodaju, episkop Porfirije uprkos ostavci na mesto predsednika ostaje član Saveta RRA.

Porfirije je izabran za člana Saveta RRA 2005. godine, a pre pet godina je reizabran na period od šest godina. Za predsednika Saveta izabran je 2008. nakon što je sa tog mesta smenjen Nenad Cekić, a Aleksandar Vasić sa funkcije njegovog zamenika.

Goran Karadžić takođe je član Saveta već devet godina, a zamenik predsednika bio je od 2008. Na jučerašnjoj sednici odlučeno je da na njegovo mesto dolazi Goran Petrović, koji je član Saveta RRA od 2011. godine.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi