Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zaustavljeni postupci protiv TV zbog Golubovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 05. 2014.

Autor: B. C. Izvor: Danas

Zaustavljeni postupci protiv TV zbog Golubovića

Republička radiodifuzna agencija (RRA) odlučila je juče da obustavi sve postupke protiv emitera u čijim je emisijama gostovao Kristijan Golubović, zaključujući da nema povrede Zakona o radiodifuziji i Kodeksa ponašanja emitera.

Kako je saopšteno, Savet RRA smatra da je gostovanje osoba koje su osuđene za krivična dela ili su lica na izdržavanju kazne pitanje etike, a ne zakona sve dok one ne afirmišu društveno neprihvatljiva ponašanja. RRA je, naime, na sednici razmatrao predstavke u vezi sa emisijama „Ami Dži šou“ i „Teška reč“ na Pinku, „Bulevar“ B92, „Eksploziv“ Prva i „Goli život“ na TV Hepi u kojima je gostovao Kristijan Golubović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi