Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Skupština grada smenila Aleksandra Timofejeva sa čela "Studija B"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 05. 2014.

Izvor: Blic onlajn

Skupština grada smenila Aleksandra Timofejeva sa čela "Studija B"

Skupština grada Beograda razrešila je danas Aleksandara Timofejeva dužnosti direktora Studija B. Za vršioca dužnosti direktora Studija B na periodu od šest meseci imenovana je novinarka te televizije Ivana Vučićević, koja je diplomirani novinar, master komunikologije i diplomirani ekonomista.

 

Nadzorni odbor Studija B predložio je danas razrešenje Timofejeva, rekao je predsednik tog odbora Milivoje Pavlović.

Prema njegovim rečima, ovo je samo prelazno rešenje, a direktor će biti izabran na javnom konkursu koji će uskoro biti raspisan.

Kako se navodi u predlogu rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u jednom broju gradskih preduzeća, Nadzorni odbor Studija B je na danas održanoj sednici doneo odluku kojom predlaže Skupštini grada da Timofejeva razareši dužnosti direktora tog preduzeća.

Nadzorni odbor tu odluku temelji na analizi rezultata dosadašnjeg rada direktora Studija B i potrebi da se novim kadrovskim rešenjem dodatno poboljšaju aktivnosti i unaprede poslovni, medijski i profesionalni standardi u radu kuće.

Komentari (5)

ostavi komentar
čet

29.05.

2014.

Goran Šarenac [neregistrovani] u 18:34

Re: Konkurs za direktora Studia B

Ne ulazeći u stručnost g. Timofejeva ,želim da naglasim da je izabran za direktora , a da mi koji smo, takodje ,konkurisali, nismo o tome obavešteni. Predstavili smo plan rada Studia B ,naravno. U listu ''Politika ''saznajem da sam medju troje najozbiljnijih kandidata.Dakle , novinar , kolega iz ,,Politike'' ima informaciju , a mi je nemamo. Tek , pre 14 dana sam dobio ,,na papiru,, da se konkurs poništava i da će biti novi sproveden.
Veoma zanimljivo. O stranačkoj (ne) pripadnosti ne treba polemisati ,naravno.

Odgovori
čet

29.05.

2014.

Goran Šarenac [neregistrovani] u 17:48

Konkurs za direktora Studia B

Da ne ispadne da nema javnosti, komentar je poslao Goran Šarenac , clan UNS br. leg.2438. Pozdrav

Odgovori
čet

29.05.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 10:21

Re:

Ono menja Timofejeva? Pa stvarno...

Odgovori
čet

29.05.

2014.

Z.M.C. [neregistrovani] u 00:21

Smena Timofejeva

Nastavak pritiska na novinare I slobodu stampe se nastavlja. Na nama, novinarima je da se pobunimo, jer vlast u Srbiji zeli da prisvoji otvoreno ili prikriveno sve medije. Bez slobode stampe, javne reci NEMA SLOBODE!

Odgovori
sre

28.05.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 20:44

sramota

Sramota,
ime ti je Milivoje Pavlović, pretpostavljam ONAJ, sa Megatrenda, kao što nam je i Skupština i Vlada - Megatrend vlada. O predsednikovom fakultetu se više niko i ne izjašnjava.
Čudi me da niko iz novinarskog opkruženja ne zna za Ivanu Vučičević. Šta nju preporučuje? Prezime? ili je i ona sve što je završila i od znanja stekla ...na Megatrendu?
SRAM VAS BILO, TIMOFEJEV JE ZA VAS IZMISLIO NOVINARSTVO!!!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi