Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RRA Ukida naknadu za emitere
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 05. 2014.

Izvor: Naše novine

RRA Ukida naknadu za emitere

Savet Republičke radiodifuzne agencije doneo je odluku da od Vlade traži saglasnost kako bi na godinu dana oslobodio plaćanja naknade za emitovanje radio i TV programa emitere čije je sedište na najugroženijim područjima, saopštio je RRA.

Savet RRA je ovu odluku doneo na vanrednoj sednici, a kako su naveli, naknada bi bila ukinuta za programe 85 lokalnih i regionalnih emitera.

- Doneli smo odluku da na račun za pomoć postradalima u poplavama, koji je otvorila Vlada Srbije, uplatimo iznos od 10 miliona dinara. Takođe, svi članovi Saveta uplatiće jednu mesečnu naknadu, dok će zaposleni na dobrovoljnoj osnovi izdvojiti deo svoje plate - navedeno je u saopštenju.



 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi