Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bolje ćutati i ispasti glup...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 05. 2014.

Autor: Svetomir Marjanović Izvor: Blic

Bolje ćutati i ispasti glup...

...nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju, misao je Abrahama Linkolna zapisana sredinom 19. veka. A sada idemo u Srbiju, 160 godina kasnije.

U danu kada je Vrhovni geometar zasipao Srbiju s nebesa, kada su jedan po jedan grad padali pred udarom vode, kada se narod podigao da pomogne, javio se i predsednik Tomislav Nikolić. Saopštenjem.

Kaže predsednik, u saopštenju, da ga mnogo muči pitanje „Blica” odakle mu dva nova hektara zemlje, i da treba da nas je sramota što ga tako nešto uopšte pitamo.

Samo, pitali smo isto i pre desetak dana, pa je ćutao. Zna predsednik šta je zlato. I reče predsednik da su mu da dva nova hektara poklonili sinovi, i da je, u saopštenju, otvorio dušu samo kako bi predupredio te negativne naslove po njega.

A mi iz „Blica”, sram nas bilo, dve godine „izmišljamo” da bismo „omalovažili i diskreditovali” našeg predsednika.

Da ne ponavljam Linkolna, ali svakom je izgleda svoja muka najveća: nekom poplave, nekome nova njiva. Nikoliću izgleda baš stalo da se ne govori o njegovoj sve debljoj imovinskoj karti, o njegovim finansijerima, o tome da mu supruga Dragica, koja je bila nezaposlena dok nije postao šef države, nosi garderobu od 10.000 dolara.

O deci, koja mu poklanjaju prvo auto, a sada i dva hektara stvarno ne bih. Ne znam da li su ta dva nova hektara poplavljena. Ako jesu, onda onaj Vrhovni geometar odozgo dobro meri.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi