Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Poplava pljuvanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 05. 2014.

Autor: Dragan J. Vučićević Izvor: Informer

Poplava pljuvanja

Trebalo im je tačno 19 minuta. Toliko je, jelte, prošlo od objavljivanja vesti da je premijer Vučić otišao među poplavljene nesrećnike u Koceljevu do prvih pljuvačkih komentara na društvenim mrežama. Kažu, opet se reklamira.

Zameraju mu što ga kamere RTS snimaju dok ljudima deli vodu za piće. Pitaju se da li Vučić zna da pliva, „brinu“ za sudbinu Srbije ako neka bujica i njega proguta...

Elem, osim što su dokaz strašnog bezobrazluka i odsustva svakog saosećanja sa Srbima van „kruga dvojke“, osim što su rezultat ogromne frustracije gubitnika koji evo već pune dve godine ne mogu da shvate da je njihovo vreme prošlo i da se nikada više neće vratiti, ova najnovija tviter-fejsbukaš ko-drugosrbijanska ofanziva na Vučića finalna je potvrda ultimativne gluposti onoga što se samoproglasilo za nekakvu društvenu elitu.

Jer kada su ga ono zimus optuživali da je kod Feketića ljude iz smetova spasavao samo da bi, na vanrednim izborima, nabildovao rejting SNS, to je još i moglo da zazvuči smisleno.

Ali, gospodo drugorbijanski dramoseri, o kakvoj reklami, o kakvom rejtingu vi to danas pričate? Pa, izbori su bili i prošli, Vučić i SNS su ubedljivo pobedili, a novih izbora neće biti pre 2018. godine. I?! Za čije babe zdravlje, za kakav to tačno i čiji rejting Aleksandar Vučić Grozni vodi kampanju?

Ili, može biti, gospodo draga, pljujete samo pljuvanja radi?! Ili upravo vi zloupotrebljavate najveću vremensku katastrofu u poslednjih 126 godina samo zarad dnevne politike? Da se ne lažemo, politička zloupotreba strašne poplave jeste nastavak medijskopolitič ke kontrarevolucije. Kontrarevolucije motivisane ličnim, finansirane tajkunskim, a podržane zapadno-diplomatskim interesima. Ništa tu, ljudi moji, nije više slučajno. Treba samo čitati, gledati i sabirati.

Prošlog vikenda je, da podsetim, patriotiše cajtung „Blic“, bez ijednog dokaza, optužio generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića da je seksualni manijak, onda su u ponedeljak objavili da je država ubila 80 beba (!?!), u sredu smo saznali da je najveći problem Srbije ministar odbrane Gašić koji dva-tri puta nedeljno prenoći u službenoj rezidenciji, da bi kampanju u četvrtak začinio podguzni podlistak „Alo“ istraživanjem po kome, opet bez ijednog dokaza, prva dama Dragica Nikolić nosi „dolče gabanu“ od 10.000 dolara...

Cilj saučesnika u dosističkom zločinu je posve jasan: Po svaku cenu dokazati da su svi u vrhu srpske politike isti. Zašto? Pa, da bi oni, najgori, mogli da i dalje nekažnjeno lažu, kradu i varaju.

Politička zloupotreba strašne poplave samo je nastavak medijskopolitičke kontrarevolucije motivisane ličnim, finansirane tajkunskim interesima. Za čije babe zdravlje, za kakav to tačno i čiji rejting on vodi kampanju? Ili, može biti, gospodo, pljujete samo pljuvanja radi?!

Komentari (4)

ostavi komentar
čet

22.05.

2014.

MilutinX [neregistrovani] u 20:44

Punk's Not Dead!

Punk's Not Dead! Zivelo slobodno novinarstvo! Liseno likova poput Vucka.

Odgovori
uto

20.05.

2014.

Luka [neregistrovani] u 03:36

!

Sram te bilo nulo od čoveka, sram, sram, sram te bilo! Nema tih reči koje mogu opisati kolika si ljudska nula, duplo dno, duplo golo... Sramota je i mene što sam potrošio pet minuta na čitanje tvog teksta, par minuta na pisanje ovog komentara i još veća sramota me je što će mi negde u mozgu biti sačuvana ova izbljuvotina koju si napisao.

Odgovori
pon

19.05.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 11:56

Re: Kandiduje

Ja mislim da samo zbog tog imas vise kvalifikacija,od ovog dramosera

Odgovori
pon

19.05.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 01:49

Zbunjen sam

Zaista, zbunjen sam, nisam znao da se Informer ubraja u medije?

Ja sam pre tries i kusur godina napisao PUNK i RAMONES na zidu, da li me to kandiduje za novinare a zid za medij ?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi