Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pink bi propao bez Milice i mene
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 05. 2014.

Autor: Ivona Palada Izvor: Informer

Pink bi propao bez Milice i mene

Željko Mitrović priznaje da se prvi put posle 15 godina maksimalno uključio u neki projekat i da mu nije problem da se bavi scenografijom, rasvetom, sadržajem, gostima...

Prvi čovek Pinka Željko Mitrović priznaje da nijedan veliki projekat na ovoj televiziji ne može da se realizuje bez maksimalnog angažmana njegove supruge Milice i njega.

U intervjuu za Informer, Mitrović otvoreno priča o razlazu sa „Grandom“ i Sašom Popovićem, kao i o novim projektima.

Željko priznaje da je 24 sata bio posvećen Pinkovom festivalu, pa smo ga pitali da li je moguće da glavni ljudi televizije moraju sami da zasuku rukave kako bi šou uspeo.

- Nažalost da. Užasan je deficit kadrova u Srbiji. Ipak, na ovom projektu se videlo da imamo kvalitetne kadrove i da smo angažovali najbolje u Srbiji. Ali, nažalost, projektima koji se stalno idejno nadgrađuju, Milica i ja moramo maksimalno da se posvetimo.

Mnogi ne veruju u vašu izjavu da ćete poboljšati muziku jer smatraju da ste upravo vi promovisali ovu koja je sada aktuelna...

- Pita se, kao što znamo, uvek pravi od materijala koji posedujemo. Glavni cilj nam je da poboljšamo kvalitet zabavnih programa, kao i da formiramo jedan potpuno novi muzički talas, koji će se razlikovati od ovog sada. Ipak, da smo u prethodnih 15 godina pokušali da napravimo nagle promene, bez osvrtanja na to kako publika reaguje, Pink bi bio neuspešan. Ubeđen sam da to moramo da uradimo tranziciono, ali sam ubeđen i da imamo dobru šansu da uspemo. U to verujem jer sam se, moram da priznam, prvi put posle 15 godina maksimalno uključio u neki projekat. Bavim se scenografijom, rasvetom, sadržajem, gostima. Moja ozbiljnost i posvećenost novim projektima već su vidljive. 

Da li su novi projekti Pinka atak na „Grandove“ emisije?

- „Grand produkciji“ stvarno želim sve najbolje, iako sa njom nisam u dobrim odnosima. Ali sa Saletom Popovićem posle ovih 10 godina pokušavam i trudim se da zadržim prijateljske odnose, pre svega zato što ga cenim i poštujem kao radoholika. Mislim da Pink ima pravo da se vodi svojim interesima i da je to trebalo da uradimo još pre nekoliko godina. Tih poslednjih godina bili smo zarobljenici prijateljstva. Kada vam se biznis zasniva na prijateljstvu, teško vam je da nekog sklonite sa programske šeme. Razmišljate o tome kako ima neke zaposlene, biznisplan. U prijateljstvu nije lako doneti radikalnu odluku. Ali s obzirom na to da su oni doneli neku odluku koja je u skladu sa njihovim interesima, mi smo smatrali da i mi imamo pravo da donosimo odluke koje su u skladu sa našim interesima. 

Deluje kao da tu njihovu odluku ipak smatrate izdajom...

- Izdaja, ako se to zove izdaja, pomogla nam je, podstakla nas je i hvala im na tome.

Milicu sam hteo da prijavim „Bračnom sudiji“

Šta mislite o tome što vaša supruga Milica ne želi da se javno oglašava?

- Apsolutno je podržavam. Maksimalno je posvećena porodici i jedan je od mojih glavnih savetnika. Mislim da ima pravo da zadrži svoju privatnost, a dobar deo njenih stavova artikuliše se preko mene.
 
Kako ste podneli njenu posvećenost „Farmi“?

- Milicu sam zbog „Farme“ hteo da prijavim „Bračnom sudiji“. Ne mogu od nje, njenog gledanja „Farme“ i raznih glasova farmera da zaspim do sedam ujutru.

Kakvog ste sada zdravstvenog stanja?

- Zdravlje mi je nikad bolje! Preporođen sam, repariran i mislim da mogu ovim tempom narednih 55 godina.

Da li biste voleli da ćerke krenu vašim stopama?

- Teško pitanje! Nisam siguran, ali ne mislim da iver pada daleko od klade.

Iza kulisa Pinkovog festivala

Šaku i Adilu krivi novinari

Šako Polumenta i Adil Maksutović krive novinare za neuspeh na prvom Pinkovom muzičkom festivalu. I dok je bivši Džejov zet rekao da se nastavlja medijski linč kojem je, kako tvrdi, izložen, Šako je rekao da su novinari „retardiranog uma“. Polumenta je poludeo zbog malog broja glasova, pa je napustio festival tokom prenosa koji je išao uživo.

„Tropiko bend“ dobio bebu

Tokom prve polufinalne večeri bubnjar „Tropiko benda“ Aleksandar Ilić dobio je bebu. Njegova lepša polovina se porodila nekoliko minuta pred njihov nastup.

Dragana izazvala histeriju fanova

Dragana Mirković je izazvala opštu histeriju među gledaocima u studiju. Ona po završetku festivala sat vremena nije mogla da ode iz Šimanovaca jer su je blokirali brojni fanovi želeći da se fotografišu s njom. Njen suprug Toni ju je strpljivo čekao jer od gužve nije mogao da isparkira auto.

Toma Panters vređao Pink

Toma Panters psovao je televiziju Pink zato što njegova pesma nije prošla u finale.

- Uaaa, Pink! Uaaa... Ovo je nečuveno. Uaaa... Saša Popović je zakon! Živeo Popović! Jebo ti sve ovo.

Romana se ljutila, pa se izvinjavala

Romana Panić se žalila Milici Mitrović preko Fejsbuka što nije prošla u finale, pa joj se kasnije na after-partiju izvinjavala.

- Što me, Mici, ne pusti u finale? Jesam li ja baš toliko loša? - napisala je pevačica, na šta joj je Milica odgovorila: „Bebi, pa ne puštam ja, nego SMS“.

Romana se pokajala zbog ovog postupka pa se pojavila na proslavi posle festivala i izvinila vlasnici Pinka.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi