Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Demanti Milanovićevih advokata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 04. 2014.

Izvor: RTS

Demanti Milanovićevih advokata

Punomoćnici nekadašnjeg direktora RTS-a Dragoljuba Milanovića saopštili su da nije tačna informacija koju je objavio "Tanjug" - da se oseća odgovornim za pogibiju 16 radnika u NATO bombardovanju.

 

Šesnaest radnika RTS-a je nastradalo pre 15 godina, tokom NATO bombardovanja zgrade televizije 23. aprila 1999. godine.

Advokati Miodrag Vujović i Vera Đurović Bojović u pisanoj informaciji dostavljenoj Tanjugu navode da Milanović nije rekao: "Tačno je da sam odgovoran za smrt 16 radnika RTS-a, ali ih nisam žrtvovao, jer žrtvovanje podrazumeva da taj neko to svesno čini i da zna zašto. To je deo koji mi se podmeće".

Oni su naveli da je njihov klijent izjavio: "Ja da sam 'žrtvovao svoje radnike' pred Vama u sudnici ne bih stajao, već bih i sam sebi presudio ili bi me bog kaznio. Presudom sam proglašen odgovornim, ali ja nisam svesno žrtvovao svoje radnike, i to je ono što mi se podmeće i što me je u ovom tekstu pogodilo".

U prilogu su dostavili zapisnik sa saslušanja Milanovića u Višem sudu u Beogradu sa suđenja po Milanovićevoj tužbi protiv urednika i novinara B92, za nanošenje duševnog bola.

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

26.04.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 01:53

"Zašto"...

... (Sramno)...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi